TomTom HOME installeren

Na het downloaden van de software van TomTom HOME, dien je de software te installeren op jouw Windows of Mac computer. Wij hebben per besturingssysteem een stappenplan omschreven zodat jij snel en gemakkelijk TomTom HOME kunt installeren!

TomTom HOME installeren op Windows

Download Tomtom HOME
Zorg dat je de software van TomTom HOME hebt gedownload, heb je dit nog niet? Lees dan hierhoe je de software kunt downloaden vanaf de website van TomTom.

Programma uitvoeren
Na het downloaden krijg je meestal direct een venster te zien waarbij je de installatiewizard kunt starten. Krijg je deze niet te zien? Ga dan naar je downloadfolder. In deze folder staat waarschijnlijk een setup.exe bestand waarmee je de installatie van TomTom HOME kunt starten.

Tomtom HOME installeren
Volg de instructies vanuit de installatiewizard en doorloop alle stappen.

Voltooi de installatie
In de laatste stap van de installatiewizard, krijg je informatie te zien en kun je de installatiewizard beëindigen en afsluiten. De software van TomTom HOME is nu op jouw Windows computer geïnstalleerd! Het pictogram van TomTom HOME staat nu op jouw bureaublad, als dit niet het geval is, kun je het programma vinden via de zoekfunctie van Windows.

TomTom HOME installeren op Mac

Download Tomtom HOME
Zorg dat je de software van TomTom HOME hebt gedownload, heb je dit nog niet? Lees dan hierhoe je de software kunt downloaden vanaf de website van TomTom.

Finder
Klik in de dock van jouw Mac computer, op het icoontje van finder. Klik in jouw finder op de download map en open het bestand ‘MacLatest.pkg’. Voor dit bestand uit en de installatiewizard wordt geopend.

Installatie voltooien
Doorloop alle stappen van de installatiewizard. Dit kan enkele minuten duren. In de laatste stap kun je de installatie afronden en beëindigen. De software van TomTom HOME is nu succesvol op jouw Mac gedownload en geïnstalleerd!

Je kunt nu gebruikmaken van TomTom HOME. Deze staat nu tussen jouw reeds geïnstalleerde programma’s en applicaties.

Een reactie plaatsen