TomTom MyDrive download

Voor het updaten van bepaalde TomTom navigatiesystemen dien je gebruik te maken van de software van TomTom MyDrive. Deze software kun je op jouw Mac of Windows computer installeren. Na het installeren van deze software kun je jouw navigatiesysteem aansluiten en profiteren van de verschillende functies van TomTom MyDrive. Qua functies kun je de inhoud van jouw TomTom beheren, beschikbare updates zoeken en installeren. Onder de updates vallen kaartupdates en fliters-updates. Verder krijg je met MyDrive Connect eenvoudig toegang tot gebruikershandleidingen en ander ondersteuningsmateriaal.

Waarom TomTom MyDrive download?

Zoals hierboven vermeld dien je de software van TomTom MyDrive te downloaden en te installeren voordat je gebruik kunt maken van de opties en functies van TomTom MyDrive. Na het downloaden kun je de software uitpakken en installeren op jouw Mac of Windows computer.

TomTom MyDrive download in 3 stappen

De software van TomTom MyDrive kun je op diverse websites downloaden, de meest betrouwbare website is namelijk de website van TomTom zelf. Deze wordt ook streng aangeraden aangezien je anders het risico loopt dat je een virus of andere malware binnenhaalt tijdens het downloadproces. Hiernaast ben je via de website van TomTom altijd verzekerd van de meest recente versie van de software.

Voor de TomTom MyDrive download dien je de onderstaande stappen te volgen:

 1. Ga naar de website van TomTom
  Bezoek deTomTom MyDrive download pagina, deze kun je via deze link bezoeken.
 2. Selecteer download
  Kies de voor jou beschikbare download (keuze tussen Mac OS of Windows software) – klik bij deze software op de bijbehorende downloadknop.
 3. Downloaden
  Na het aanklikken van de desbetreffende downloadknop, word de software op de computer geïnstalleerd. Deze komt na het downloadproces in de downloadfolder van jouw Mac of Windows computer terecht. Hierna kun je de software uitpakken en de installatiewizard doorlopen. Hierna is de software op jouw computer geïnstalleerd en kun je aan de slag met TomTom MyDrive.

Meer informatie over het installeren van TomTom MyDrive kun je lezen op onze TomTom MyDrive pagina.

TomTom MyDrive download lukt niet, wat nu?

Lukt het downloaden van de software niet? Dat kan verschillende oorzaken hebben, lees de veelvoorkomende oorzaken hieronder:

Internetverbinding
Als je internet traag of slecht is, of er helemaal uit ligt, kan je de website van TomTom niet bezoeken en ook niet downloaden. Controleer dus eerst of je internet naar behoren werk.

Download werkt niet
Word de software niet automatisch gedownload op jouw Mac of Windows computer? Dan is wellicht de download van de software niet meer beschikbaar. Hoogstwaarschijnlijk is TomTom op dat moment bezig met het beschikbaar stellen van een nieuwe versie van de software. Heb dus even geduld en bezoek de pagina over TomTom MyDrive op een ander moment, zodat je de software alsnog kunt downloaden en installeren!

1 gedachte over “TomTom MyDrive download”

 1. Ik wil de oude verise terug 4.2.3.3625 deze dwingt je NIET via wifi updaten. dat wil ik helemaal niet maar die laatste versie van Mydrive laat alleen die optie opne
  groeten
  rene

  ps ik heb een 5200 wifi

Een reactie plaatsen